Home » Gelaatsverzorging

Opleiding: Gelaatsverzorging

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Hoe verwen ik mijn klanten met een ontspannende gezichtsverzorging?
? Laat je klanten stralen op langere termijn
? Leer rekening houden met verschillende gelaatstypes
? Hoe raak ik wegwijs uit de verschillende materialen en apparatuur en hoe vind ik mijn eigen weg in de verzorgingswereld?
? Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe technieken in de schoonheidsverzorging?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Alle leeftijden zijn welkom.

Duur van de cursus

4 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 339.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Praktijkmaterialen dien je zelf aan te schaffen.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Eindhoven, Rotterdam

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Gezichtsverzorger? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Gezichtsverzorging!

Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Gezichtsverzorging
Is gezichtsverzorging jouw passie? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Gezichtsverzorging! Hoe verwen ik mijn klanten met een ontspannende gezichtsverzorging? Hoe laat ik mijn klanten stralen op langere termijn. Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe technieken in de schoonheidsverzorging? Na het volgen van deze opleiding weet jij het antwoord op al deze vragen. Je volgt college bij een specialist met jarenlanger ervaring in de praktijk. Hij/zij maakt je wegwijs in de verschillende materialen en apparatuur; en leert je alles over rekening houden met verschillende gelaatstypes en het vinden van je eigen weg in de verzorgingswereld.
Je volgt 4 colleges van 4 uur waarin je, per module, de fijne kneepjes van het vak leert. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze allround opleiding Gezichtsverzorging en stap in de wereld van Beauty en Wellness!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
60E8E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren