Home » Schoonheidsspecialist

Opleiding: Schoonheidsspecialist

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Module gelaatsverzorging
? Module ontharing en waxing
? Module lichaamsmassage
? Module manicure
? Module pedicure
? Module visagie

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

24 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1279.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Schoonheidsspecialist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Schoonheidsspecialist!
Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Schoonheidsspecialist
Droom jij van een carrière in de wereld van Beauty & Welness? En wil je specialist worden in alle facetten van het vak? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding tot Schoonheidsspecialist! Je volgt 24 colleges van 4 uur verdeeld over 6 modules en krijgt college van professionele docenten met jarenlange praktijkervaring. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Schoonheidsspecialist en stap in de wereld van Beauty en Wellness!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
03B28 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren