Home » Pedicure

Opleiding: Pedicure

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Opbouw van de huid
? De botten en gewrichten in je voet
? De spierwerking van de voet
? Huidafwijkingen en huidaandoeningen
? Nagelaandoeningen
? Andere aandoeningen aan de voet: hakvoet, hamertenen en marsvoet
? Voetverzorging: voetenonderzoek, behandelingsplan en verzorgingstechnieken
? Hoe geef je een deugddoende en ontspannende voetmassage?
? Reiniging en sterilisatie van de apparatuur
? Welke materialen gebruik ik?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Alle leeftijden zijn welkom.

Duur van de cursus

8 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 619.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Praktijkmaterialen dien je zelf aan te schaffen.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Pedicure? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Pedicure!

Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Pedicure
Droom jij van een carrière in de wereld van Beauty & Welness? En wil je mensen helpen bij het krijgen en behouden van mooie, gezonde voeten? Schrijf je dan in voor onze erkende opleiding Pedicure. Wanneer je je erkende diploma hebt behaald weet jij alles over de opbouw van de huid, de botten en gewrichten in je voet, de spierwerking van de voet, huidafwijkingen en huidaandoeningen, nagelaandoeningen, andere aandoeningen aan de voet: hakvoet, hamertenen en marsvoet, voetverzorging: voetenonderzoek, behandelingsplan en verzorgingstechnieken, hoe geef je een deugddoende en ontspannende voetmassage, de reiniging en sterilisatie van de apparatuur, en materiaalgebruik.
Je volgt 8 colleges van 4 uur bij een professionele docent met jarenlange praktijkervaring. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Pedicure en stap in de wereld van Beauty en Wellness!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Be3b5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren