Home » Ontharing en Waxing

Opleiding: Ontharing en Waxing

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Breid je basiskennis uit van de huid en de haarsoorten.
? Wat zijn de groeifasen van het haar?
? Herken de verschillende vormen van overbeharing en de contra-indicaties
? De ideale afspraak: het ontvangen, installeren en adviseren van de klant
? Hoe kies je het geschikte professioneel materiaal?
? Welke verschillende ontharingstechnieken worden toegepast in de praktijk?
? Hoe werkt elektrische ontharing en laserontharing?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

3 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 199.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Specialist Ontharing & Waxing? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Ontharing & Waxing!
Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Ontharing & Waxing
Hou jij van een mooie gladde huid? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze erkende opleiding Ontharing & Waxing! Breid je basiskennis uit van de huid en de haarsoorten. Kom alles te weten over de groeifasen van het haar. Herken de verschillende vormen van overbeharing en de contra-indicaties. De ideale afspraak: het ontvangen, installeren en adviseren van de klant. Hoe kies je het geschikte professioneel materiaal? Welke verschillende ontharingstechnieken worden toegepast in de praktijk? Hoe werkt elektrische ontharing en laserontharing? Dit en veel meer leer je tijdens deze professionele opleiding.
Je volgt 3 colleges van 4 uur bij een professionele docent met jarenlange praktijkervaring. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Ontharing & Waxing en stap in de wereld van Beauty en Wellness!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
13C01 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren