Home » Massagetherapeut

Opleiding: Massagetherapeut

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Inleiding tot de anatomie
? Osteologie: soorten botten
? Myologie: leer alles over spierweefsels
? De werking van het cardiovasculaire- en lymfestelsel
? De opbouw van de huid
? Gebruik van etherische oliën
? Soorten gewrichten

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

9 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 649.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Massagetherapeut? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Massagetherapie!
Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Massagetherapie
Kun jij ook zo genieten van een goede massage? Ben je ook van mening dat je met massage zowel fysieke als mentale klachten kunt verhelpen? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze erkende opleiding Massagetherapie. In de theoretische module behandel je de inleiding tot de anatomie, osteologie: soorten botten, myologie: leer alles over spierweefsels, de werking van het cardiovasculaire- en lymfestelsel, de opbouw van de huid, het gebruik van etherische oliën, en soorten gewrichten.
Tijdens het praktische deel leer je de effecten van een massage, hoe een goede massage ruimte eruit ziet, de algemene richtlijnen van de massage, verschillende massagetechnieken, hotstone en Thaise massage.
Je volgt 9 colleges van 4 uur bij een professionele docent met jarenlange praktijkervaring. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Massagetherapie en stap in de wereld van Beauty en Wellness!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8327A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren