Home » Lichaamsmassage (Basis)

Opleiding: Lichaamsmassage (Basis)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Handleiding bij de massagegrepen en -technieken
? Stappenplan voor de volgorde van de te masseren lichaamsdelen
? Hoe laat je je cliënt optimaal ontspannen?
? Hoe bouw ik een klantenbestand op?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

4 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 339.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Praktijkmaterialen dien je zelf aan te schaffen.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Masseur? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Lichaamsmassage (basis)!

Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Lichaamsmassage (basis)
Kun jij ook zo genieten van een goede massage? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze basisopleiding Lichaamsmassage! Je volgt college van een professionele masseur met jarenlange ervaring in de praktijk. Hij/zij leert je alles over massagegrepen en -technieken, de volgorde van de te masseren lichaamsdelen, en je cliënt optimaal laten ontspannen. Daarnaast kom je alles te weten over het starten van je eigen onderneming en het opbouwen van een klantenbestand.
Je volgt 4 colleges van 4 uur waarin je de fijne kneepjes van het vak leert. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Lichaamsmassage en stap in de wereld van Beauty en Wellness!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
41074 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren