Home » Dag en Avond Make-up

Opleiding: Dag en Avond Make-up

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Hoe breng ik dagmake-up aan op een professionele manier?
? Camouflage: corrigeer kleine gelaatsfoutjes met de juiste technieken
? Leer hoe je er elke dag weer snel stralend kan uitzien
? Hoe reinig ik 's avonds mijn huid?
? Ontdek alles over nieuwe trends in de beauty- en modewereld

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

130 euro

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Visagist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Dagmake-up!
Specialist Dagmake-up
Zijn make-up en gezichtsverzorging jouw passie? En lijkt het je leuk om je te specialiseren in Dagmake-up? Schrijf je dan in voor onze dagtraining Dagmake-up. De training duurt 4 uur. Tijdens de training krijg je college van een ervaren visagiste die je alles verteld over het op professionele wijze aanbrengen van dagmake-up, camouflage: het corrigeren van kleine gelaatsfoutjes middels de juiste technieken, er iedere dag stralend uitzien, 's avonds je huid reinigen, en alles over nieuwe trends in de beauty- en modewereld. Word jij specialist dagmake-up? Schrijf je dan snel in voor deze dagtraining!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C8480 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren