Home » Kleurenconsulent

Opleiding: Kleurenconsulent

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Gezichten indelen binnen de vier seizoenen
? Leren werken met analysedoeken
? Gebruik van kleurcontrasten; primaire, zachte, neutrale en accentkleuren
? Details van een goede look: haarkleur, accessoires, monturen en parfum
? Omgang met klanten
? Oorzaken van een verkeerde analyse

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

4 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 259.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Kleurenconsulent? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Kleurenconsulent!
Stap in de wereld van Mode & Styling | Kleurenconsulent
Heb jij een goed oog voor kleuren? Wil je niet alleen uitvinden wat de juiste kleuren voor jezelf zijn, maar ook anderen hierin adviseren? En zou je hier graag je beroep van willen maken? Dan is deze opleiding tot kleurenconsulent zeker iets voor jou! Een ervaren kleurenconsulent leert je tijdens 4 colleges alles over gezichten indelen binnen de vier seizoenen, leren werken met analysedoeken, gebruik van kleurcontrasten; primaire, zachte, neutrale en accentkleuren, details van een goede look: haarkleur, accessoires, monturen en parfum, omgaan met klanten, en de oorzaken van een verkeerde analyse. Maak van je passie je werk en schrijf je vandaag nog in voor onze professionele opleiding Kleurenconsulent!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
60C49 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren