Home » Interieurstylist

Opleiding: Interieurstylist

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? De beginselen, zoals een ruimte opmeten
? Een overzicht van belangrijke interieurstijlen ter inspiratie
? Een moodboard maken om je ideeën te presenteren
? Het gebruik van kleur in een interieur
? Leren werken met verschillende materialen
? Omgaan met elektriciteit, verlichting en de integratie van gadgets in huis
? Praktische tips om te starten als interieurstylist

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

9 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 599.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Interieurstylist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Interieurstyling!
Creatief met huis en inrichting | Interieurstyling
Zie jij in één oogopslag hoe je een ruimte mooi aankleedt? Bruis jij van de ideeën? Ken je de laatste trends op het gebied van interieur? En heb je de ambitie om hier je beroep van te maken? Zet dan vandaag de eerste stap en schrijf je in voor de professionele opleiding Interieurstyling van NHBO! Een ervaren Interrieurstylist leert je tijdens 9 colleges alles over de beginselen van interieurstyling, zoals een ruimte opmeten, een overzicht van belangrijke interieurstijlen ter inspiratie, een moodboard maken om je ideeën te presenteren, het gebruik van kleur in een interieur, leren werken met verschillende materialen, omgaan met elektriciteit, verlichting en de integratie van gadgets in huis. Daarbij krijg je praktische tips om te starten als Interieurstylist. Maak van je passie je werk en schrijf je vandaag nog in voor onze professionele opleiding Interieurstyling!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B7F2A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren