Home » Fotografie (Basis)

Opleiding: Fotografie (Basis)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Hoe jouw spiegelreflexcamera werkt
? Functies als sluitertijd, iso, scherptediepte, diafragma en witbalans.
? Wat de verschillende camerastandpunten zijn: denk bijvoorbeeld aan kikkerperspectief, vogelperspectief of een neutraal perspectief
? Hoe je de juiste compositie maakt
? Welke beeldende middelen je kunt gebruiken
? Het gebruik van kleur en licht in je foto?s
? De verschillende genres in fotografie
? Hoe je alle opgedane kennis in de praktijk brengt

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

5 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 339.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Fotograaf? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Digitale fotografie!
Maak carrière in de creatieve sector | Digitale fotografie
Wil jij alles leren over de werking van de digitale spiegelreflexcamera; en functies als sluitertijd, iso, scherptediepte, diafragma en witbalans? Weten wat de verschillende camerastandpunten zijn: denk bijvoorbeeld aan kikkerperspectief, vogelperspectief of een neutraal perspectief? Hoe je de juiste compositie maakt, en welke beeldende middelen je kunt gebruiken? Schrijf je dan in voor de klassikale opleiding Digitale fotografie van NHBO! Je volgt 5 colleges van 4 uur bij een professionele fotograaf. Hij/zij leert je ook alles over de opgedane kennis in de praktijk brengen, en de verschillende genres in de fotografie. Wil jij professioneel fotograaf worden en/of zie je een creatieve carrière zeker zitten? Schrijf je dan in!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3f539 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren