Home » Creatief Grafisch Ontwerpen

Opleiding: Creatief Grafisch Ontwerpen

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? De obstakels van creativiteit
? Conceptontwikkeling
? Brainstorm technieken
? Kleurgebruik en kleurpsychologie
? Typografie en online tools
? Compositie en layout
? Strategisch communiceren
? Communicatievormen zoals een huisstijl of een logo

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

4 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 319.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Creatief ontwerper? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Creatief ontwerp!
Maak carrière in de creatieve sector | Creatief ontwerp
Wil jij alles leren over conceptontwikkeling, brainstorm technieken, kleurgebruik en -psychologie, typografie en online tools? En zie jij een carrière in de creatieve sector wel zitten? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Creatief ontwerp! Je volgt 4 colleges van 4 uur bij een ervaren docent. Hij/zij vertelt je ook alles over de obstakels van creativiteit, compositie en layout, strategisch communiceren, en communicatievormen zoals huisstijl en logo's. Ben jij klaar voor een creatieve carrière? Schrijf je dan direct in!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A58c3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren