Home » Visagie (Basis)

Opleiding: Visagie (Basis)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Het belang van hygiëne
? Materiaalkennis
? Reiniging gelaat en Basis make-up
? Kleurenleer, correctie- en camouflagetechnieken
? Morfologie van het gelaat, ogen en lippen en corrigeren
? Volledige avond make-up
? Bruidsmake-up en/of Feestmake-up

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Alle leeftijden zijn welkom.

Duur van de cursus

5 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 339.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Praktijkmaterialen komen voor eigen rekening.

Plaatsen / leslocaties

Arnhem, Breda, Groningen, Rotterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Visagist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Visagie (basis)!

Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Visagie (basis)
Zijn make-up en gezichtsverzorging jouw passie? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze basisopleiding Visagie. Je krijgt college van een professionele docent die je alles vertelt over het belang van hygiëne, materiaalkennis, de reiniging van het gelaat, basis make-up, kleurenleer, correctie- en camouflagetechnieken, de morfologie van het gelaat, ogen en lippen en corrigeren, volledige avond make-up, bruidsmake-up en/of feestmake-up.
Je volgt 5 colleges van 4 uur waarin je, per module, de fijne kneepjes van het vak leert. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Visagie en stap in de wereld van Beauty en Wellness!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3545F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren