Home » Nagelstyling (Allround)

Opleiding: Nagelstyling (Allround)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Werken in een veilige werkomgeving.
? Theorie over huid, hand en nagel.
? Ziektes en afwijkingen van de nagel.
? De oorzaken van nagelproblemen.
? De behandeling van nagelbijters.
? De basis van een manicure.
? Gel- of acrylnagels plaatsen.
? Het gebruik van verschillende kleuren gelnagels.
? Gel- en acrylnagels onderhouden en verwijderen.
? Het juiste advies geven over nagelstyling.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Alle leeftijden zijn welkom.

Duur van de cursus

20 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1159.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van een ervaren nagelstylist, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Eventuele praktijkmaterialen komen voor eigen rekening.

Plaatsen / leslocaties

Arnhem, Breda, Den Haag, Groningen

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Nagelstylist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Allround Nagelstyling!

Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Allround Nagelstyling
Houd jij van mooie handen en nagels? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Allround Nagelstyling en word een bekwame Nagelstylist(e). Onder begeleiding van een ervaren docent kom je alles te weten over onze huid, handen en nagels leren; ziektes en afwijkingen van de nagel; de oorzaken van nagelproblemen; de behandeling van nagelbijters, de basis van een manicure, gel- of acrylnagels plaatsen, het gebruik van verschillende kleuren gelnagels, gel- en acrylnagels onderhouden en verwijderen, en klanten adviseren over goede nagelstyling. Je volgt 20 colleges van 4 uur waarin je, per module, de fijne kneepjes van het vak leert.
Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Naast de theorie en vaardigheden rondom de nagelstyling vertelt je docent je alles over het starten als zelfstandige, het openen van je eigen salon, en werken in een veilige omgeving. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze Allround opleiding Nagelstyling en stap in de wereld van Beauty en Wellness!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E6Db1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren