Home » Fit en Gezond Leven

Opleiding: Fit en Gezond Leven

Bij: NHA Thuisstudies

 

NHA Thuisstudies

Industrieterrein 37
5980 AA PANNINGEN
 

Inhoud van de cursusIn 36 boeiende lessen leert u precies wat u kunt doen om fit door het leven te gaan. Binnen korte tijd voelt u zich als herboren!

Een goede lichamelijke conditie
Het verbeteren en op peil houden van uw lichamelijke conditie kan met zeer beperkte hulpmiddelen. Fitnesstoestellen heeft u er niet bij nodig. De cursus belicht de voor- en nadelen van diverse manieren van bewegen. Verder wordt precies beschreven hoe u door lichaamsbeweging uw lichamelijke conditie enorm kunt verbeteren

Goede voeding
Juiste voeding is natuurlijk erg belangrijk. Maar ook hoe u eet, wanneer u dat doet en in welke hoeveelheden. We besteden aandacht aan het belang van goed en gezond eten. In deze cursus treft u energietabellen waarin u precies kunt zien hoeveel energie u verbruikt bij bepaalde activiteiten. Samen met de gerichte adviezen van uw docenten bent u in staat de juiste hoeveelheid caloriŽn aan te vullen. Test zelf uw conditie! Uw vorderingen houdt u bij in een speciaal voor deze cursus ontwikkeld schema. Uw cursusleiders geven u precies de aanwijzingen die nodig zijn om uw leefwijze optimaal gezond te maken.

Natuurlijke Totaalgeneeswijzen
Ziekten hebben een oorzaak. De meest logische en natuurlijke manier om ziekten te bestrijden is om te kijken naar de algehele gesteldheid van de zieke. Geest en lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde geest functioneert pas echt goed in een gezond lichaam. We nemen de leefwijze en voeding nader onder de loep. We bekijken de effecten van de volgende behandelingen:
  • yoga, hydrotherapie (warm- en koudwater-behandelingen)
  • kruidenbaden
  • magnetiseren of drukpunt-massage, enzovoort.


Ook aroma- en bloesemtherapie, fytotherapie (kruidengeneeskunde) en homeopathie komen aan de orde.

Tegen betaling van euro 19 kunt u het Officieel Instituutsgetuigschrift aanvragen als uw resultaten gewaardeerd worden op 5,5 of hoger.

U kunt aan het eind van de cursus kosteloos het Certificaat van deelname ontvangen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursus[color= "black"]Cursusduur
[color=black]9 maanden bij een normaal lestempo van 4 lessen per maand. De cursus Fit en Gezond Leven bestaat uit 36 lessen. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuiscursus.

Vooropleiding
Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding nodig.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

[/color][color= "black"]Vragen?
Bel ons: e-mail.

Leer in uw eigen tempo
Elke maand ontvangt u nieuwe hobbylessen in huis, waardoor u telkens weer geprikkeld wordt om lekker met uw hobby bezig te zijn. In uw eigen tempo! Zo is de cursus Fit en Gezond Leven perfect te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. Starten met de hobbycursus Fit en Gezond Leven kan op elke dag van het jaar!

Denk positief
Positief denken is een veel beproefde en succesvolle manier om alledaagse problemen te benaderen. Onze zeer ervaren docenten die u tijdens de thuiscursus Fit en Gezond Leven van advies dienen, hechten hier ook erg veel waarde aan en  hebben al vele cursisten op dezelfde goede weg geholpen. Gezond leven en een krachtige, optimistische levenshouding doen wonderen. Voor iedereen, dus ook voor u! Of u jong bent of oud, man of vrouw, het is nooit te vroeg of te laat om gezond en bewust te gaan leven.

Cursusleiding
Mevr. N. Montulet
Mevr. Nieuwlaat
Dhr. A. Dorpmans

Direct contact met andere cursisten
Alle cursisten mogen inloggen op ons [color= "black"]studentenplaza[/color] om direct in contact te komen met andere cursisten die ook de cursus Fit en Gezond Leven volgen. U kunt dan samen leren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt deze cursus extra leuk.[/color]

Kosten van de cursus

Vanaf 175 euro

Bijzonderheden

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijsHet ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

Algemene informatie over de cursusBreng uw leven in een gezonde balans!

Meer kwaliteit in je leven
Ga je beter voelen! Om weerstand te kunnen bieden aan de talrijke, belastende invloeden van onze moderne samenleving, is een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid van buitengewoon belang. De cursus Fit en Gezond Leven reikt u mogelijkheden aan die helpen uw lichamelijke en geestelijke conditie te verbeteren en op peil te houden. Door bewust om te gaan met voeding en aandacht te schenken aan de signalen die uw lichaam geeft, kunt u uw leven in een gezonde balans brengen.

Er zijn vele factoren te bedenken die de gezondheid nadelig beÔnvloeden: stress in de file en op het werk, te weinig lichaamsbeweging, onregelmatig eten. Zowel de geestelijke als de lichamelijke weerstand nemen hierdoor af, u bent minder goed tegen problemen opgewassen, snel moe en de kans op ziekten wordt alsmaar groter. U kunt hier zelf veel aan doen.[/color]

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8400A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren