Home » Elementaire Belastingkunde

Opleiding: Elementaire Belastingkunde

Bij: NHA Thuisstudies

 

NHA Thuisstudies

Industrieterrein 37
5980 AA PANNINGEN
 

Inhoud van de cursusNa de inleiding worden voor u behandeld:
 • Inleiding belastingrecht
 • Algemene Wet Rijksbelastingen
 • Loonbelasting
 • Belastingschijven en tabellen
 • Dividentbelasting
 • Omzetbelasting
 • Winst uit onderneming
 • Inkomstenbelasting
 • Inkomsten uit diverse bronnen
 • Vennootschapsbelasting
 • Praktijkgerichte oefeningen


Deze belastingen dienen bestudeerd te worden om tot een goed begrip van de Wet op de Inkomstenbelasting te komen. Deze Wet op de Inkomstenbelasting zal het grootste deel van de cursus Elementaire Belastingkunde beslaan. In 16 lessen komt de theorie aan de orde. In de laatste 4 lessen worden enkele belastingaangiftes uitgewerkt. Onze cursus Elementaire Belastingkunde wordt constant gemoderniseerd.

Dit is een cursus waarmee u nu en in de toekomst veel belastinggeld kunt besparen.

Aan deze cursus Elementaire Belastingkunde is geen examen verbonden.

Een Getuigschrift kunt u aanvragen als u al uw huiswerk ingezonden heeft en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur
5 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. U kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

Studietijd
Per les moet u rekenen op 3 uur.

Vooropleiding
Voor deze cursus Elementaire Belastingkunde heeft u geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken
Voor deze cursus Elementaire Belastingkunde heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.

Ringband
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de cursus Elementaire Belastingkunde in meerdere zendingen thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding via internet
Als u kiest voor de persoonlijke begeleiding van een deskundige docent staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten. U kunt de huiswerkopgaven aan het eind van een les, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar uw eigen privédocent sturen. Deze kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. De docent is uw steun en toeverlaat die u graag begeleidt. U mag bij alle NHA-opleidingen tot 6 jaar lang gebruik maken van deze studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Studieleiding
Mr. R.L.M. Rubens.

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

Kosten van de cursus

Vanaf 159 euro

Bijzonderheden

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijsHet ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

Algemene informatie over de cursusGeld verdienen met de belastingaangifte
Moet u ook ieder jaar anderen benaderen om uw belastingaangifte in te vullen? En er ook nog voor betalen? Probeer en doe het zelf! Met deze fantastische cursus Elementaire Belastingkunde heeft de gespecialiseerde NHA ervoor gezorgd dat jaarlijks duizenden mensen zonder problemen hun belastingaangifte zelf en/of voor anderen invullen!

Aan de hand van deze goed te volgen cursus Elementaire Belastingkunde leert u hoe u op de meest voordelige en correcte wijze uw aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Door middel van deze cursus zult u alle "ins en outs" te weten komen van het huidige Belastingstelsel. Box 1, Box 2 en Box 3 zullen vertrouwde begrippen worden. "Betaal nooit te veel belasting" is ons devies.

Na het volgen van deze cursus Elementaire Belastingkunde kunt u ook anderen helpen bij het invullen van hun formulier. Een mooie bijverdienste.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C4876 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren