Home » Eigen Massagesalon Starten

Opleiding: Eigen Massagesalon Starten

Bij: NHA Thuisstudies

 

NHA Thuisstudies

Industrieterrein 37
5980 AA PANNINGEN
 

Inhoud van de cursusIn deze cursus leert u om een eigen massagesalon te starten en te runnen.  Deze cursus bestaat uit de modules Massage en Eigen zaak starten.

1. Massage
Een weldaad voor het lichaam en een rustmoment voor de geest. Middels de praktische cursus Massage leert u stap voor stap de kunst van het masseren. Mooi cursusmateriaal met heldere teksten en duidelijke foto's zal u daarin begeleiden. U zult zien dat het niet moeilijk is en dat u via onze unieke leermethode snel vorderingen maakt. U leert stap voor stap de kunst van het masseren.

Wereldwijd bestaan er vele soorten massage. U leert in deze cursus een mengvorm van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Bovendien ontvangt u bij deze cursus een unieke DVD met daarop 8 instructiefilms. Deze films laten de handelingen die in de oefenstof al stap voor stap middels foto's worden getoond, ook nog eens zien met bewegende beelden. Dit maakt deze cursus extra compleet!

2. Eigen zaak starten
In deze module behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij een eigen zaak starten en runnen, zoals: ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, tariefberekeningen, marktonderzoek en het ondernemingsplan. Maar ook wanneer u geen eigen zaak wilt starten, zijn dit onderwerpen die uw kennis, inzicht en visie met betrekking tot ondernemen vergroten.

Aan het einde van de cursus kunt u de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Eigen massagesalon starten. U bent klaar om uw eigen zaak te starten! Het diploma hangt straks op uw eigen massagesalon. En dat geeft vertrouwen bij uw klanten. Familie en vrienden zullen u bewonderen om uw fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met uw docent werkt u naar uw diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van uw kant kunt u met een gerust hart de uitreiking van uw diploma tegemoet zien.

Na afloop van de cursus kun je het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kun je voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer je de cursus hebt gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie hebt ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus ben je dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van onderwijs
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider ERKEND op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Tevens heeft de Minister van OC&W alle MBO opleidingen van de NHA ERKEND op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding ERKEND op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek). De hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur
9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.

Vooropleiding
Voor de cursus Eigen Massagesalon starten  is geen specifieke vooropleiding nodig.

Leerboeken

Voor de cursus Eigen Massagesalon starten heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo hou je overzicht en bespaar je geld.

Ringband
Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om je lessen in te bewaren.

Vragen?
Bel ons: e-mail.

Studeer in uw eigen tempo
U ontvangt de cursus Eigen Massagesalon Starten in een keer thuis. U bepaalt zelf waar, wanneer en hoe u studeert. De studie is perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. Starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

Kosten van de cursus

Vanaf 329 euro

Bijzonderheden

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijsHet ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

Algemene informatie over de cursusMet de kunst van het masseren in de vingers wordt uw leven en dat van anderen verrijkt. Warmte, rust, ontspanning en plezier komen op uw pad. U heeft zelf vast al eens eerder kennis gemaakt met het heilzame gevoel van een massage. Massage heeft een welzijnsbevorderend effect. Wie zijn welzijn verbetert, voelt zich gezonder en is uiteindelijk gezonder. Hoe fijn zou het zijn om anderen dit gevoel te geven door het starten van een eigen massagesalon? Dan bent u met deze cursus aan het juiste adres!

Met deze complete cursus leert u alle kneepjes van het vak om een eigen massagesalon te starten. Niet alleen de massagetechnieken, maar ook het ondernemerschap. Tijdens de cursus kunt u al meteen massages toepassen op uw partner, kinderen, familie, vrienden en vriendinnen, en iedereen die zich open stelt voor de nieuwe door uw opgedane ervaringen. Want op het moment dat u in uw omgeving rondvertelt dat u een eigen massagesalon wilt starten, ontstaat al snel de eerste wachtlijst!

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek "in 10 stappen naar je eigen zaak".

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6fC22 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren