Home » Beroepsfotograaf

Opleiding: Beroepsfotograaf

Bij: NHA Thuisstudies

 

NHA Thuisstudies

Industrieterrein 37
5980 AA PANNINGEN
 

Inhoud van de cursus1) Fotografie als broodwinning
U wordt een beroepsfotograaf. U leert hoe u dit bereikt, wat u nodig heeft om te starten. U heeft minder nodig dan u denkt. We leren u hoe u met heel weinig opstartkosten uw eigen zaak opzet!

2) Hoe maakt u professionele foto's?
Wat onderscheidt professionele foto's van amateurfoto's? Hoe krijgen uw foto's een professionele "look"? Met behulp van deze module wordt u een professional.

3) Hoe kunt u geld verdienen met uw vakantiefoto's?
Op vakantie worden vaak de mooiste beelden gemaakt. Prachtige zonsondergangen, pittoreske dorpjes, sprookjesachtige landschappen. We leren u hoe u geld kunt verdienen met uw mooiste vakantiefoto's.

4) Portretten - waarom mensen ervan houden en hoe u er geld mee kunt verdienen
Mooie portretten blijven altijd een geliefd item en zullen altijd een belangrijke bron van inkomsten zijn voor een professioneel fotograaf.

5) Freelance fotograaf
Maak foto's van beroemdheden en gebeurtenissen. Verkoop de foto's daarna wereldwijd. We leren u hoe u kunt inschatten dat er iets gaat gebeuren. Tips van een paparazzi.

6) Het bewerken van uw digitale foto's
Hoe u met kleine aanpassingen een totaal ander beeld creëert.

7) Buiten fotograferen
Het fotograferen van dieren in het wild, landschapsfotografie, macrofotografie enz.

8)   Huwelijksfotografie deel 1
9)   Huwelijksfotografie deel 2
10) Huwelijksfotografie deel 3
Hoe haalt u opdrachten binnen? De huwelijksmarkt. De essentiële voorbereidingen, prijslijsten, brochures en omgaan met potentiële klanten. Uw foto's presenteren en extra orders binnenhalen.

11) Lichaamsfotografie
Professionele lichaamsfotografie wordt steeds populairder.

12) Foto's nemen voor locale kranten en magazines. Research doen
De mooiste nieuwsfoto's staan vaak in locale en regionale kranten.

13) Schoolfotografie en sociale fotografie
Hoe vindt u werk? Hoe stelt u mensen op hun gemak?

14) Apparatuur voor de gespecialiseerde fotograaf
Soms heeft u extra apparatuur nodig. Hoe kunt u geld besparen?

15) De advertentie-fotografie
Neem foto's van producten en diensten en zie deze terugkomen in brochures en op websites.

16) Bedrijfsfotografie
Foto's van kantoren, gebouwen en evenementen worden goed betaald. Hoe vindt u werk? Hoe maakt u de juiste foto's?

17) Sportfotografie
De belangrijkste sportmomenten gebeuren meestal in een flits. Zorg dat je deze momenten vastlegt.

18) Modefotografie
De glitter en glamour van de catwalk. Londen, Parijs, Milaan, New York. Hoe komt u binnen in deze boeiende tak van de fotografie.

19) Je eigen fotobedrijf beginnen
Marketing. Verkopen aan foto-archieven, kalenders, ansichtkaarten en screensavers. Tips van professionals. We leren u bijvoorbeeld hoe u met verbazingwekkend weinig geld kunt adverteren en heel veel succes kunt hebben.

20) Hoe krijg je een baan in de fotografie
Veel tips voor het vinden van een goed betaalde baan.

21) Eigen zaak starten
In deze 10 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen zaak. Zoals tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, website promotie, marktonderzoek en ondernemingsplan. Ook wanneer u geen eigen zaak wilt starten, zijn dit onderwerpen die uw kennis, inzicht en visie op het ondernemen vergroten.

Kortom, in deze unieke cursus vindt u informatie en tips die u in geen enkele andere cursus zult vinden. We leren u hoe u uw talent voor fotograferen commercieel kunt benutten.

Aan het einde van de cursus kunt u de trotse bezitter worden van het waardevolle diploma Beroepsfotograaf. U bent klaar om uw eigen zaak te starten! Het diploma hangt straks op uw eigen kantoorkamer. En dat geeft vertrouwen bij uw klanten. Familie en vrienden zullen u bewonderen om uw fantastische prestatie. Een feestje is dan zeker op zijn plaats.

Samen met uw docent werkt u naar uw diploma toe. Met de bekwame hulp van de NHA en een stuk inzet van uw kant kunt u met een gerust hart de uitreiking van uw diploma tegemoet zien.

Na afloop van de cursus kunt u het NHA-Instituutsdiploma ontvangen. Dit diploma kunt u voor 19 euro aanvragen. Dat kan wanneer u de cursus heeft gevolgd, van alle lessen het huiswerk ter correctie heeft ingestuurd en daarvoor gemiddeld een voldoende cijfer haalde (5,5 of hoger). Aan het einde van de cursus bent u dan de trotse bezitter van het instituutsdiploma van de NHA, dat zijn waarde ruimschoots bewezen heeft.

Over NHA en de Erkenning door het ministerie van

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Zie studieduur

Duur van de cursusStudieduur: 
9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd! U bepaalt uw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hooby's. U kunt elke dag van het jaar starten met deze thuis-studie.  

Vooropleiding: 
Voor de cursus Beroepsfotograaf is geen speciale vooropleiding nodig.  

Leerboeken: 
Voor de cursus Beroepsfotograaf heeft u geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houdt u overzicht en bespaart u geld.  

Ringband: 
Bij de lessen ontvangt u GRATIS een fraaie ringband om uw lessen in te bewaren.  

Vragen? 
Bel ons: 077-30.67.000 of stuur ons een e-mail

Studeer in uw eigen tempo 
U ontvangt de complete cursus Beroepsfotograaf in één zending thuis. Hierdoor kunt u altijd uw eigen tempo bepalen. U bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe u studeert. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met uw hobby's. En starten met een studie kan op elke dag van het jaar!

Direct contact met studiegenoten
Alle NHA-studenten kunnen inloggen op ons studentenplaza en direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. U kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het studeren extra leuk.

 

Kosten van de cursus

Vanaf 549 euro

Bijzonderheden

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijsHet ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhavig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

Algemene informatie over de cursusHeeft u oog voor een perfecte foto? Zijn uw vrienden altijd weer verrast door de kwaliteit van uw foto's? Denkt u dat u het in u heeft om beelden te maken die jarenlang als een schat worden gekoesterd? En wilt u geld gaan verdienen met uw foto's? Dan is dit de ideale cursus voor u!

Dit is de ideale tijd om als fotograaf aan de slag te gaan. Het aantal "special interest"-bladen neemt toe en deze hebben allemaal behoefte aan specifieke foto's. Mensen blijven trouwen en zien hun trouwfoto's nog steeds als een zeer dierbaar bezit. Ouders willen foto's van hun kinderen en bedrijven hebben altijd foto's nodig voor brochures en persberichten.

Uw lokale en regionale kranten hebben fotomateriaal nodig en ook foto-agentschappen hebben een constante stroom aan fotomateriaal nodig. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw werk te verkopen voor postkaarten of kalenders? Of om reclamebureaus te benaderen? De lijst van mogelijkheden is eindeloos.

Hoe start u als freelance fotograaf? Dit is slechts één van de geheimen die we u leren. Veel fotografie-cursussen beloven u dat ze u helpen om een betere fotograaf te worden. Er zijn echter maar weinig cursussen die u leren hoe u een professional wordt. En daar is een reden voor. Niet iedereen kent het klappen van de zweep van een freelance-onderneming. De NHA wel. Wij helpen u op weg. Welke zaken moet u bijhouden? Hoe regelt u de betalingen? En welke prijs vraagt u?

Het gevoel dat u heeft als u uw eerste opdracht binnenhaalt is fantastisch. Het gevoel dat u heeft als u uw eerste geld binnenkrijgt is nog opwindender! Stelt u zich eens voor: u krijgt betaald voor iets wat u leuk vindt!

U kunt als fulltime fotograaf aan de slag gaan. Of u wilt extra inkomen hebben. U kunt van thuis uit werken en u zult interessante mensen ontmoeten. Elke dag is anders.

Over de cursus
De cursus leert u hoe u een professioneel fotograaf wordt. U krijgt van ons alleen informatie die u echt nodig heeft. De cursus is een compleet studiepakket vol nuttige informatie, tips en oefeningen. Alles is zeer overzichtelijk weergegeven zodat u beschikt over een prachtig permanent beschikbaar naslagwerk waaraan u ook na het afronden van uw cursus nog veel zult hebben. De cursus is geschreven door professionele fotografen en is gebaseerd op jarenlange ervaring. Alle aspecten van professionele fotografie worden beschreven. Als u kiest voor deze cursus is succes verzekerd!

Uw persoonlijke cursus
Uw huiswerkopdrachten worden nagekeken door ervaren docenten die ruime ervaring hebben in de fotografie-wereld. Dit betekent dat uw werk wordt nagekeken in een vriendelijke, vertrouwelijke sfeer. U kunt ook gerust vragen stellen aan uw docent, die advies geeft over alles wat te maken heeft met fotografie, ook als u al met uw werk bezig bent! Na afronding van de cursus bent u alle problemen tegengekomen die een beroepsfotograaf kan tegenkomen. U zult dus niet voor verrassingen komen te staan tijdens de ontmoeting met uw eerste klant!

Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''. 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4a419 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren