Home » Gedichten Schrijven

Opleiding: Gedichten Schrijven

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

? Waar vind ik inspiratie?
? Opbouw van een goed gedicht
? Gedichten publiceren

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

199 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Leer je eigen gedichten te schrijven!

Laat een mooi gedicht jou niet onberoerd? Wil je zelf ook in je pen kruipen maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Of misschien ben je gewoon nogal onzeker over je eigen werk? Dan is deze cursus gedichten schrijven op jouw lijf geschreven.
Maak van je hobby je beroep!

De poŽzie is een bijzonder genre binnen de literatuur. Zo geniet je veel vrijheid en kan je jouw creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan! Tijdens deze opleiding leer je in de eerste plaats aan welke kenmerken een gedicht moet voldoen en hoe je een gedicht kan analyseren. Je houdt hierbij zowel rekening met het perspectief van de schrijver als dat van de lezer. Op die manier geraak je helemaal ondergedompeld in de wereld van de poŽzie en ga je gedichten op een nieuwe manier benaderen.

In je zoektocht naar inspiratie laat je je prikkelen door de wereld rondom jou. Een writer?s block zet je in geen tijd opzij. Associatief denken en spelen met woorden worden jouw tweede natuur! Voor je het weet denk je in rijm en alliteratie, of verzin je je eigen woorden. Daarnaast zorg je ook voor visueel spektakel. Je laat tegelijk woorden tot de verbeelding spreken en beelden verhalen vertellen!
Toekomstmogelijkheden!

Gun jouw gevoelens een creatieve uitlaatklep en volg de cursus gedichten schrijven! Deze opleiding leert je alles wat je moet weten om gedichten te begrijpen en zelf te kunnen schrijven. Voor je het weet verbaas je jouw geliefden met je eigen werk. Ontdek de dichter in jezelf en ontwikkel jouw talenten!

Deze cursus sluit zeer goed aan bij de cursussen creatief schrijven en verhalen schrijven. Je ontwikkelt jouw literaire vaardigheden en bent van verschillende markten thuis. Proza of poŽzie, geen enkel genre schrikt jou nog af!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7192E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren