Home » Correct Nederlands Schrijven

Opleiding: Correct Nederlands Schrijven

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

correct werkwoorden vervoegen
wat is het verschil tussen sterke en zwakke werkwoorden?
het voltooid deelwoord
bijvoeglijke naamwoorden
zinsontleding
werkwoorden vervoegen in de tegenwoordige, verleden en toekomstige tijd
correct gebruik van leestekens

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

279 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als taalexpert? Volg dan nu de erkende opleiding correct Nederlands schrijven en spellen van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol taalkundige.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle taalkundige met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Beheers de Nederlandse taal?

Ben je pas in Nederland komen wonen en wil je op je eigen tempo de Nederlandse taal onder de knie krijgen? Of wil je gewoon beter worden in het schrijven van onze prachtige taal? Schrijf je dan in voor onze cursus Correct Nederlands schrijven en spellen? Je wordt begeleid door een specialist op het gebied van de Nederlandse taal. Je leert alles over: correct werkwoorden vervoegen, het verschil tussen sterke en zwakke werkwoorden, het voltooid deelwoord, bijvoeglijke naamwoorden, zinsontleding, werkwoorden vervoegen in de tegenwoordige, verleden en toekomstige tijd en het correct gebruik van leestekens.

Taalkundige is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
75A0F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren