Home » ICT & Webdevelopment (Allround)

Opleiding: ICT & Webdevelopment (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• Webdesigner
• WordPress
• Dreamweaver
• SEO
• Webwinkel starten

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 9-12 maanden

Kosten van de cursus

990 euro all-in (exclusief softwareprogramma Adobe InDesign)

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Werk je graag met computers en verken je graag de eindeloze mogelijkheden van ICT? Ben je bovendien visueel sterk en een creatief aangelegd? Dan is deze Allround opleiding ICT ongetwijfeld helemaal perfect voor jou! Je leert websites creŽren, vormgeven en beheren, en zorgt voor een gerichte marketingcampagne. Zo leid je elk bedrijf meteen naar commercieel succes en zorg je voor de nodige naambekendheid.

Onze aanpak is uniek: tijdens deze Allround opleiding heb je verschillende modules in je pakket waarbij je geniet van de professionele begeleiding van een succesvolle ICTer met jarenlange ervaring in elk vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om als Allround ICTer aan de slag te gaan als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

De online wereld ontdekken!
Tijdens de module Webdesign leer je werken met o.a. HTML, CSS en FTP. Je leert de wensen en ideeŽn van je klanten te vertalen naar een professioneel en dynamisch ontwerp. Daarbij gebruik je je creativiteit en persoonlijke touch.

Tijdens de daarop volgende module leer je werken met WordPress, het meestgebruikte CMS wereldwijd. Je bouwt een sterke website met tal van boeiende uitbreidingen dankzij de handige plug-ins. Wil je jouw website daarnaast extra interactief maken? Dan leer je dat bij de module Dreamweaver. Gecombineerd maak je van elke site een aantrekkelijk schouwspel.

Tot slot ga je natuurlijk ook de nodige aandacht besteden aan het commerciŽle aspect van je website. Dankzij de module SEO zorg je ervoor dat potentiŽle klanten gemakkelijk de weg vinden naar jouw website en leer je om een doordachte marketingstrategie op te stellen. Daarbij stuw je dankzij de module Eigen Webshop Starten ook meteen je verkoop omhoog. Je krijgt talloze tips & trucs mee om een succesvolle webwinkel uit te bouwen en haalt zo meteen rendement uit jouw investeringen!

ICTer is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze opleiding biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C9Cf7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren