Home » Allround Gezondheidscoach

Opleiding: Allround Gezondheidscoach

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• Lifecoach
• Bewustzijnscoach (EFT)
• Energetisch Therapeut
• Natuurlijke Geneeswijzen
• Keuzevak1: Bachbloesemtherapie
• Keuzevak 2: Aromatherapie
• Keuzevak 3: Healing
• Keuzevak 4: Yoga
• Keuzevak 5: Voetreflexologie

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 9-12 maanden.

Kosten van de cursus

1249 euro all-in

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als gezondheidscoach? Volg dan nu de erkende opleiding Allround gezondheidscoach van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol gezondheidscoach.

Onze aanpak is uniek: tijdens de opleiding geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle gezondheidscoach met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Laat jij Nederland bewuster leven?!
Als Allround Gezondheidscoach ga je uit van de eenheid tussen lichaam, geest en ziel. Vanuit die invalshoek leer je eerst tijdens de module Life Coach jezelf ontdekken en ontwikkelen om vervolgens anderen te kunnen begeleiden op hun levenspad. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak ga je op zoek naar de oorzaak en de oplossing voor de problemen. Tijdens de module Bewustzijnscoach ga je ontdekken wat je drijfveren zijn. De verschillende aspecten van je leven passeren daarbij de revue. Zit je lekker in je vel? Hoe verbeter je je relatie? Je ontdekt welke onderdelen van je leven op orde zijn en welke extra aandacht verdienen.

Deze Allround opleiding bestaat dus uit verschillende modules die jou alle inzicht bieden in het herstellen van de fysieke en mentale gezondheid op een natuurlijke manier. Je leert onder andere de motional freedom techniques beheersen, die het menselijk energiesysteem en emoties opnieuw met elkaar in evenwicht brengen. Hierbij gebruik je Natuurlijke Geneeswijzen en Energetische Therapie als ondersteuning.

De laatste module kan je tot slot zelf invullen dankzij onze keuzevakken. Zo kies je één opleiding uit de modules Bachbloesemtherapie, Aromatherapie, Healing, Yoga en Voetreflexologie.

Gezondheidscoach is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze opleiding biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B1B15 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren