Home » EHBO voor Dieren

Opleiding: EHBO voor Dieren

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Wat houdt EHBO in?
Hoe kan je EHBO voorkomen?
Hoe voer ik een algemeen onderzoek uit?
EHBO bij Honden
EHBO bij Katten
EHBO bij Konijnen
EHBO bij Knaagdieren
EHBO bij Fretten
EHBO bij Vogels

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

209 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als dierenverzorger? Volg dan nu de erkende opleiding EHBO voor dieren van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol dierenverzorger.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle dierenverzorger met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Help een dier in nood

Ben jij een echte dierenvriend en wil je een dier in nood kunnen helpen? Dan is onze cursus EHBO voor dieren erg nuttig voor jou! Leer wat EHBO inhoudt, hoe je EHBO kunt voorkomen, en hoe je een algemeen onderzoek uitvoert. Na deze algemene zaken ga je de diepte in met EHBO bij Honden, EHBO bij Katten, EHBO bij Konijnen en knaagdieren, en EHBO bij Vogels. Je studeert in je eigen tempo en wordt begeleid door een professionele docent. Schrijf je snel in en behaal je erkend diploma EHBO voor dieren!

Dierenverzorger is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
BeB97 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren