Home » Change Management

Opleiding: Change Management

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Inleiding tot de cursus Change Management
Wat is Change Management?
Veranderingen
Organisaties
De menselijke factor
Doelgroepen bij Change Management
Soorten veranderingen
De verschillende fasen van een veranderingstraject
Voorwaarden voor een succesvolle verandering
Communicatie bij veranderingen
Het budget voor change management
Case: Productontwikkeling
Starten als zelfstandig change management

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

299 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als change manager? Volg dan nu de erkende opleiding change management van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol change manager.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle change manager met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Change starts now!

Change Management draait om de succesvolle implementatie van verandering. Een verandering in organisatie, structuur, proces of systeem. De moeilijkheid zit ?m bij Change Management echter in het veranderen van menselijk gedrag. Sta jij voor de schone taak om een organisatie door een verandertraject te leiden, of wil je graag starten als zelfstandig Change Manager? Dan biedt onze erkende opleiding Change Management jouw de ideale voorbereiding. Begeleid door een professionele Change Manager met jarenlange praktijkervaring leer je alles over veranderingen, organisaties, de menselijke factor, doelgroepen bij Change Management, soorten veranderingen, de verschillende fasen van een veranderingstraject, de voorwaarden voor een succesvolle verandering, communicatie bij veranderingen, en het budget voor change management. Ook worden de mogelijkheden besproken om te starten als zelfstandig Change Manager. Change starts now! Schrijf je in voor onze erkende opleiding Change Management.

Change Manager is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
De881 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren