Home » Cameratechnieken

Opleiding: Cameratechnieken

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Je toekomstmogelijkheden in de audiovisuele sector
Verhalen vertellen met beeld
Professioneel leren filmen
De camera-instellingen (witbalans, shutter speed,?)
Vergelijking tussen het menselijk oog en de camera
Gebruik van een objectief
Correcte en creatieve beeldvorming
Gevoelens en ritme creëren door middel van beeld
De opbouw en beeldcompositie
Shots, slates, takes, scenes en sequenties
Camerastandpunten en camerabewegingen
De camera-as
Beeldgroottes en de gulden snede
Visuele elementen en kleuren

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

239 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als cameraman? Volg dan nu de erkende opleiding cameratechnieken van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol cameraman.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle cameraman met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Vertel je verhalen in beeld

Vind jij ook dat een foto meer zegt dan 1000 woorden en dat je met enkel beelden de mooiste verhalen kunt vertellen? Dan is onze erkende opleiding Cameratechnieken echt iets voor jou! Schrijf je direct in en maak van je passie je beroep! Tijdens je opleiding word je begeleid door een professionele fotograaf en cameraman met jarenlange ervaring in het vak. Je leer o.a. verhalen vertellen met beeld, professioneel filmen, camera-instellingen (witbalans, shutter speed,?), de vergelijking tussen het menselijk oog en de camera, het gebruik van een objectief, correcte en creatieve beeldvorming, gevoelens en ritme creëren door middel van beeld, de opbouw en beeldcompositie, shots, slates, takes, scenes en sequenties, camerastandpunten en camerabewegingen, de camera-as, beeldgroottes en de gulden snede, en visuele elementen & kleuren. Ook bespreken we de mogelijkheden om te starten als zelfstandig Audiovisueel specialist. Schrijf je direct in en maak van je passie je beroep!

Cameraman is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
334d4 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren