Home » Bloggen

Opleiding: Bloggen

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Bloggen en Columns ? Een introductie
Opzetten van je blog
De inhoud van je blog
Goed en creatief schrijven
Optimalisatie van je teksten voor de vindbaarheid
Blog Tips
Social Media inzetten voor je blog
Zakelijk bloggen: bloggen voor je organisatie
Columns: een introductie
Bloggen en juridische aspecten

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

239 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als blogger? Volg dan nu de erkende opleiding bloggen van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol blogger.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle blogger met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Deel je creativiteit!

Doe jij niets liever dan schrijven en wil je je creatieve gedachtekronkels delen met anderen? Dan is onze erkende opleiding Bloggen echt iets voor jou! Tijdens deze professionele opleiding leer je alles over het opzetten van je blog, de inhoud van je blog, goed en creatief schrijven, de optimalisatie van je teksten voor de vindbaarheid, blog tips, Social Media inzetten voor je blog, zakelijk bloggen: bloggen voor je organisatie, columns, en bloggen & juridische aspecten. Tijdens je opleiding word je begeleid door een professionele docent met jarenlange blogervaring. Maak je creatieve gedachten wereldkundig en ga Bloggen! Schrijf je direct in voor onze erkende opleiding Bloggen!

Blogger is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D3366 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren