Home » Bachbloesemtherapie

Opleiding: Bachbloesemtherapie

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Je toekomstmogelijkheden als Bachbloesemtherapeut
Het vinden van je eerste cliŽnten
De helende werking van Bachbloesems
De theorieŽn van Dokter Bach
Geschiedenis en kernbegrippen van de therapie
Benodigdheden van de Bachbloesemtherapeut
Overzicht van de 38 bloesems
De 7 grote groepen
De functies en mogelijkheden van de verschillende bloesems
Correct bloesems combineren
Professioneel luisteren naar je cliŽnt
Mentale en fysische problemen behandelen
Specifieke gevallen (kinderen, dieren,?)

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

239 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carriŤre als bachbloesemtherapeut? Volg dan nu de erkende opleiding bachbloesemtherapie van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol bachbloesemtherapeut.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle bachbloesemtherapeut met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Maak van je passie je beroep!

Wil jij alles weten over Bachbloesemtherapie of starten als zelfstandig Bachbloesemtherapeut? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding Bachbloesemtherapie! Je wordt een jaar lang begeleid door een ervaren Bachbloesemtherapeut die je alle vertelt over de helende werking van Bachbloesems, de theorieŽn van Dokter Bach, de geschiedenis en kernbegrippen van de therapie, de benodigdheden van de Bachbloesemtherapeut, alle 38 bloesems, de 7 grote groepen, de functies en mogelijkheden van de verschillende bloesems, correct bloesems combineren, professioneel luisteren naar je cliŽnt, en mentale en fysische problemen behandelen. Ook bespreekt hij/zij specifieke gevallen zoals kinderen, dieren, enz, en de mogelijkheden om als zelfstandig Bachbloesemtherapeut aan de slag te gaan. Maak van je passie je beroep en schrijf je in!

Bachbloesemtherapeut is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
05614 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren