Home » Aquarelleren

Opleiding: Aquarelleren

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Welke materialen heb je nodig?
Kleuren leren vervagen, verdonkeren, ..
Verschillende technieken: borstelen, deppen, spatten, ?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

199 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Ben jij die creatieve geest die van een hobby het beroep wil maken? Of wil je gewoon meer weten over bepaalde technieken zodat je je kennis voor je passie kan verbreden? Volg dan nu de erkende opleiding van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid en weet je de fijne kneepjes van het vak.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle hobbyschilder met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als hobbyist, werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Creatief ontspannen

Altijd al goed willen kunnen schilderen? Lekker creatief bezig zijn? Schrijf je dan in voor onze opleiding Aquarelleren en leer alles over de materialen die je nodig hebt, kleuren leren vervagen, verdonkeren, enz., en technieken zoals borstelen, deppen en spatten.

Hobbyschilder is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D01e1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren