Home » Werkbegeleider

Opleiding: Werkbegeleider

Bij: mboRijnland

 

mboRijnland

Groen van Prinsterersingel 52
2800 AB GOUDA
 

Inhoud van de cursus

Inhoud en resultaat
De training bestaat uit twee dagdelen van drie uur. Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 12. De dagdelen worden in overleg met de opdrachtgever bepaald en vastgesteld. De deelnemers ontvangen na afloop van de training een bewijs van deelname. De trainingsdagen worden gegeven op een locatie van de opdrachtgever.

De training wordt uitgevoerd door een professionele docent en sluit aan op het niveau van de medewerkers in uw organisatie. Voorafgaand aan de training vindt overleg plaats tussen de contactpersoon van uw organisatie en de accountmanager van ID College Werkt. Als u wilt, kan de docent vooraf een bezoek brengen aan uw bedrijf om de inhoud en de aansluiting op uw werkpraktijk zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Geen specifieke eisen

Duur van de cursus

Twee dagdelen

Kosten van de cursus

Voor een groep van 8 t/m 10 personen: 150,00 euro pp
Voor een groep van 11 of 12 personen: 120,00 euro pp
In de prijs is inbegrepen: materiaalkosten en administratiekosten, waaronder een bewijs van deelname en een schriftelijke evaluatie.

Bijzonderheden

Een passende aanvulling op deze training is een intervisie bijeenkomst in uw eigen team. Deze biedt ID College Werkt als aanvulling op deze training aan voor € 350,-

Meer informatie en contactgegevens vindt u op www.idcollegewerkt.nl of bel [klik hier voor het telefoonnummer] .

Plaatsen / leslocaties

Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden, Zoetermeer

Algemene informatie over de cursus

Wat en voor wie?
Doel van de training is om toekomstige werkbegeleiders gedegen voor te bereiden op hun taken en rol als begeleider van beroepsoefenaars in opleiding. De training biedt inzicht in het opleidingstraject en geeft handvatten om als begeleider aan de slag te gaan. Daarnaast biedt de training ook inzicht en brengt bewustwording in de eigen rol en het gedrag, zodat de werkbegeleider de medewerkers in opleiding verder kan helpen in hun ontwikkeling.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
71011 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren