Home » Bakker

Opleiding: Bakker

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• Je toekomstmogelijkheden als bakker
• De basisgrondstoffen en halffabricaten
• Basisrecepten en werkwijzen
• Kostprijsberekening
• Een efficiŽnte administratie voeren
• Rekenprogramma maken om je kostprijs en opbrengst te controleren
• Opslagmethodes voor ingrediŽnten en producten
• Bedrijfsuitrusting en winkelinrichting
• Overname van een zaak of een nieuwe zaak starten
• Inrichten van de werk- en opslagplaats
• De belangrijkste machines
• Energiebesparende tips
• Specifieke beroepswetgeving
• BedrijfshygiŽne en veiligheid

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 6-9 maanden

Kosten van de cursus

359 euro all-in

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carriŤre als brood- en banketbakker? Volg dan nu de erkende opleiding bakker van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol brood- en banketbakker.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle brood- en banketbakker met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Iedere dag iets lekkers bakken?
Zou jij het liefst de hele dag lekkere dingen bakken? Letterlijk genieten van je werk? Schrijf je dan nu in voor onze erkende opleiding tot Bakker en behaal je officiŽle vestigingsattest. Je wordt begeleid door een professionele Bakker met jarenlange ervaring in het vak. Naast de toekomstmogelijkheden als Bakker, leer je alles over: basisgrondstoffen en halffabricaten, basisrecepten en werkwijzen, opslagmethodes voor ingrediŽnten en producten, bedrijfsuitrusting en winkelinrichting, bedrijfsuitrusting en winkelinrichting, inrichten van de werk- en opslagplaats, de belangrijkste machines, energiebesparende tips, specifieke beroepswetgeving, bedrijfshygiŽne en veiligheid. Geniet van je werk, word Bakker!

Brood- En Banketbakker is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP’er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
64161 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren