Home » Alternatieve Dierenverzorging

Opleiding: Alternatieve Dierenverzorging

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• De positieve kracht van alternatieve therapie
• De genezer in elk levend wezen
• Verschillende therapieën
• Bioresonantie
• De behandeling van A-Z
• Starten als zelfstandig Alternatief therapeut voor dieren

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 6-9 maanden.

Kosten van de cursus

249 euro all-in.

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als dierenverzorger? Volg dan nu de erkende opleiding alternatieve dierenverzorging van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol dierenverzorger.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle dierenverzorger met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Werk jij straks iedere dag met dieren?
Ben jij dol op dieren en zou je de hele dag met ze willen werken? Dan is onze opleiding Alternatieve dierenzorg dé opleiding voor jou! Leer in je eigen tempo en word begeleid door een professionele docent met jarenlange ervaring. Als je klaar bent weet je alles over de positieve kracht van alternatieve therapie, de genezer in elk levend wezen, de verschillende therapieën, bioresonantie, alle behandeling van A-Z, en het starten als zelfstandig Alternatief therapeut voor dieren. Maak van je passie je beroep, word Alternatief therapeut dierenzorg!

Dierenverzorger is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP’er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
5aF13 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren