Home » Kattentrimmer

Opleiding: Kattentrimmer

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• De geschiedenis van de kat
• Kattenrassen
• De lichaamsbouw en gezondheid van de kat
• Kattentrimmen in de praktijk
• Inrichting trimsalon
• Starten als zelfstandig kattentrimmer

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 6-9 maanden.

Kosten van de cursus

259 euro all-in

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als kattentrimmer? Volg dan nu de erkende opleiding kattentrimmer van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol kattentrimmer.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle kattentrimmer met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Iedere dag werken met katten?
Wil jij alles weten over de verzorging van je kat of iedere dag met katten werken? Schrijf je dan direct voor onze erkende opleiding tot Kattentrimmer! Tijdens je opleiding word je begeleid door een professionele Kattentrimmer en leer je alles over de geschiedenis van de kat, de verschillende kattenrassen, de lichaamsbouw en gezondheid van de kat, katten trimmen in de praktijk, de inrichting trimsalon, en alles rondom het starten als zelfstandig Kattentrimmer. Maak van je hobby je beroep, word Kattentrimmer!

Kattentrimmer is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP’er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
51435 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren