Home » Integraal Vitaliteitsmanagement

Opleiding: Integraal Vitaliteitsmanagement

Bij: HAN Sport en Bewegen

 
 

Inhoud van de cursus

In de basiscursus Integraal Vitaliteitsmanagement leert u de nieuwste technieken en inzichten voor het realiseren van een gezonde en vitale organisatie. De relatie tussen het succes van de organisatie en de vitaliteit van medewerkers staat centraal. Zowel op het werk als thuis. Als IVM-adviseur is het uw taak om integraal vitaliteitsmanagement in te voeren als onderdeel van het strategisch beleid van een organisatie. Zo haalt u meer uit de mensen. Als ‘Basis Adviseur Integraal Vitaliteitsmanagement’ zorgt u zo voor een vitalere organisatie.

Het belang van integraal vitaliteitsmanagement
Zonder vitale werknemers geen gezond bedrijf. Integraal vitaliteitsmanagement houdt in: het systematisch en doelgericht werken aan de gezondheid, vitaliteit en daarmee aan de inzetbaarheid en productiviteit van werknemers. Het uiteindelijke doel is om het functioneren van de organisatie als totaal, positief te beļnvloeden in termen van continuļteit en productiviteit. Integraal vitaliteitsmanagement is daarmee een essentieel onderdeel van elk adequaat, strategisch organisatiebeleid. Daarmee gaat het veel verder dan het voorkomen van verzuim of beperken van andere schadelast als gevolg van ongezondheid.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Werkervaring: 2 jaar

Duur van de cursus

4 dagen

Bijzonderheden

Voor wie?
HR managers
Leidinggevenden
Arbo-professional
HR professionals

Plaatsen / leslocaties

Nijmegen

Algemene informatie over de cursus

In samenwerking met het Nederlands Kennisnetwerk Vitaliteit (NKV) heeft HAN SENECA een opleiding ontwikkeld, waarin u alles leert op gebied van integraal vitaliteitmanagement (IVM).

Kijk voor meer informatie op www.HAN.nl/SENECA onder het kopje 'Opleidingen'.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ef504 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren