Home » Master Sport- en Beweeginnovatie (deeltijd)

Opleiding: Master Sport- en Beweeginnovatie (deeltijd)

Bij: HAN Sport en Bewegen

 
 

Opleidingsinhoud

Het profiel van een Master Sport- en Beweeginnovatie sluit optimaal aan op de professionaliseringsbehoefte in het werkveld. Eenmaal afgestudeerd, bent u in staat de benodigde innovatie daadwerkelijk te realiseren en te verankeren in uw dagelijkse beroepspraktijk. Door de flinke dosis inhoudelijke kennis, maar ook door de aangeleerde verandermanagementvaardigheden en leidinggevende capaciteiten. Bovendien fungeren masters in Sport- en Beweeginnovatie vaak als rolmodel voor professionals in hun omgeving door de combinatie van inhoudsdeskundigheid en praktijkgerichtheid.

HAN Sport en Bewegen, waar de Master SBI deel van uitmaakt, werkt samen met waardevolle externe partners zoals:

Wageningen Universiteit & Researchcentrum
NOC*NSF
Rijksuniversiteit Groningen
Deutsche Sporthochschule Köln

Samen met deze partners doen we structureel onderzoek naar innovatie in de sport- en beweegsector. Deze partners verzorgen ook gastcolleges en betrekken onze studenten bij lopende onderzoeksprogramma’s. Regelmatig komen we bij elkaar ‘over de werkvloer’.

Intern is er ons eigen onderzoeks- en expertisecentrum HAN SENECA opent in een nieuw venster. Seneca is het platform voor de interactie tussen HAN Sport en Bewegen als onderdeel van een kennisinstelling en het werkveld. HAN SENECA verricht praktijkonderzoek en creëert bovendien onderzoeksmogelijkheden voor studenten en docenten.

Innovaties met direct profijt voor uw werkgever
U gaat in de opleiding meteen aan de slag met innovatieve uitdagingen binnen leer- en praktijkopdrachten die aansluiten bij uw dagelijkse werk. U regisseert een innovatieproject, met als resultaat een vernieuwing en een op uw organisatie toegesneden implementatieplan. Uw werkgever is daarmee verzekerd van daadwerkelijke kwaliteitsverbetering.

Direct baat bij de opleiding dus. Uw werkgever is immers opdrachtgever en heeft grote invloed op de verbeterdoelen van het project. En hij is verzekerd van innovaties van hoge kwaliteit. De student wordt namelijk bij het project begeleid vanuit het masteronderwijs door een deskundige van een gerenommeerde kennisinstelling. De kwaliteit kan zich dan ook meten aan of is hoger dan bij een gemiddelde commercieel uitbestede adviesopdracht. Opdrachten die vaak heel wat kostbaarder zijn dan de investering voor de opleiding.

De vaste lesdag is op vrijdag van 9:30 – 17:50 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.HAN.nl/MSBI.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om deel te kunnen nemen aan de Master Sport- en Beweeginnovatie hanteren wij de volgende toelatingsvoorwaarden:

U bent in het bezit van een bachelorgetuigschrift binnenhet domein Sport en Bewegen of aantoonbaar werkzaam op bachelorniveau
U hebt een relevante functie binnen de sector Sport en Bewegen
U beschikt over minimaal drie jaar werkervaring binnen een
relevante beroepscontext
U hebt een verklaring van uw werkgever dat u onder begeleiding uw masterthesis uit kunt voeren vanuit uw eigen organisatie
U kunt wetenschappelijke en Engelstalige teksten lezen, begrijpen en samenvatten.

Opleidingsduur

2 jaar

Kosten

De prijs van de master is € 16.000,- (prijspeil 2015). Het is mogelijk om de studiekosten in termijnen te betalen of te laten afschrijven. Houdt u rekening met extra kosten voor studiemateriaal (ca € 300,-).

Bijzonderheden

10 procent korting voor HAN-alumni bij aanmelding voor volledige opleiding (niet in combinatie met andere kortingen);
Studiekosten kunnen bij de aangifte van inkomstenbelasting worden opgevoerd als aftrekpost. Lees meer over het aftrekken van studiekosten op de website van de Belastingdienst;
Verder professionaliseren als Leraar? Vraag de Lerarenbeurs aan! Voor deze master heeft u de volgende codes nodig:

Naam opleiding: Master Sport- en Beweeginnovatie
CROHO geregistreerd onder code: 70127
HAN BRIN-nummer is 25KB

Plaatsen / leslocaties

Arnhem

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wilt u als sport- en beweegprofessional innovaties brengen binnen de sector en bruggen slaan naar andere sectoren? Nieuwe professionele standaarden ontwikkelen? Start dan met de Master Sport- en Beweeginnovatie. Een opleiding die wetenschap, praktijk en beleid bijeenbrengt en duurzaam met elkaar verbindt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
38885 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren