Home » Masterclass Facility Logistics & Warehousing

Opleiding: Masterclass Facility Logistics & Warehousing

Bij: NCOI Opleidingen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 16 deelnemers

Kosten

2490 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

U rondt deze Masterclass af met een praktijkgerichte eindopdracht. Behaalt u hiervoor een voldoende beoordeling, dan ontvangt u het diploma 'Masterclass Facility Logistics Warehousing' van NCOI University of Applied Sciences.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Hoe ontwerpt u een logistiek proces en hoe stemt u productie, magazijnen, distributie en servicefaciliteiten loepzuiver op elkaar af? Welke maatregelen, technieken en faciliteiten gebruikt u om het proces optimaal te laten verlopen? Wanneer u zich wilt verdiepen in de processen van facility logistics, is deze Masterclass zeer geschikt voor u. Dit programma is een van de kernmasterclasses van een volledige Masteropleiding. Uw diploma kunt u dan ook mogelijk inbrengen in de Master Logistiek & Supply Chain Management van NCOI University of Applied Sciences.In deze Masterclass komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Manufacturing, warehousing en logistiek[li]Materiaal- en informatiestromen[li]Warehousemanagementsystemen[li]Warehouse lay-out[li]Materiaalopslag en -afhandelingssystemen[li]Geautomatiseerde voorraadsystemen[li]Productiviteit en performanceverbetering[li]Sequential Resource Allocatiesystemen[li]Keuze van opslagsystemen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
812cB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren