Home » Informatiemanagement en Bedrijfsvoering

Opleiding: Informatiemanagement en Bedrijfsvoering

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

In deze officiŽle post-HBO opleiding ligt de focus op het ontwikkelen van vakinhoudelijke kennis en de daaraan gerelateerde competenties. Het uiteindelijke doel van het programma is om u op te leiden tot een breed inzetbare informatieprofessional op het snijvlak van Business & IT, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. In de lessen wordt uw kennis op tal van onderwerpen vergroot. In huiswerkopdrachten leert u deze kennis direct toe te passen. De docenten verschaffen u een goede basis met betrekking tot best practices, waarbij zowel de theoretische kant als de praktische toepasbaarheid uitgebreid aan bod komen.

Door middel van oefeningen, discussies, presentaties, kennistoetsen en een persoonlijk ontwikkelplan worden uw competenties verbeterd. Via groepsopdrachten, praktijkvoorbeelden, discussies en casuÔstiek laten de docenten zien hoe bepaalde zaken bij andere organisaties geregeld zijn en hoe andere functionarissen op het gebied van informatiemanagement en IT bedrijfsvoering met de diverse uitdagingen omgaan.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Bent u betrokken bij de optimalisatie van de informatievoorziening, de interne bedrijfsvoering en de processen binnen uw organisatie, dan is deze post-HBO opleiding de juiste keuze voor u. Qua functionarissen denken wij onder andere aan: informatiemanagers, procesmanagers, projectmanagers, kwaliteitsmanagers, beleidsmedewerkers, I&A managers, informatie analisten, functioneel beheerders en IT architecten.

Duur van de cursus

15 dagen gegeven in 6 maanden

Kosten van de cursus

De kosten van deze 15-daagse officiŽle post-HBO opleiding bedragen € 12.980,- (excl. 21% BTW). In dit bedrag zijn de kosten van uw persoonlijk intakegesprek met de hoofddocent inbegrepen evenals het digitale lesmateriaal van alle 15 lesdagen, toegang tot de online leeromgeving, de boeken 'Informatieprofessional 3.0' en 'The New Oil', 12 kennistoetsen, een persoonlijk evaluatiegesprek na afsluiting van de opleiding en - wanneer u slaagt - het officiŽle post-HBO registeropleidingsdiploma. Tevens verzorgen wij uw inschrijving in het post-HBO register (t.w.v. € 299,-). Vanzelfsprekend zijn alle kosten van lunches, koffie en thee ook inbegrepen.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Algemene informatie over de cursus

In deze 15-daagse post-HBO opleiding wordt u als informatiemanager opgeleid tot een breed inzetbare informatieprofessional op het snijvlak van Business & IT. U ontvangt het officiŽle post HBO registeropleidingsdiploma.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
684fC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren