Home » E-commerce Marketing Sales (EMS)

Opleiding: E-commerce Marketing Sales (EMS)

Bij: Hogeschool Tio

 

Hogeschool Tio

St. Jacobsstraat 400
3511 BT UTRECHT
 

Opleidingsinhoud

Leren door doen
Binnen de opleiding wordt in de vakken en projecten aandacht worden besteed aan de drie pijlers e-commerce, marketing en sales. Je bouwt een website, bezoekt verschillende bedrijven in de branche, volgt een masterclass sales en leert alles over creative concept design. Je gaat praktijkgericht aan de slag, zo volg je een project waarbij je je eigen webshop opzet en door middel van SEO en SEA het bezoek naar en de aankopen op je webshop stimuleert. Uiteraard maak je een internationale studiereis om te zien hoe ze marketing bedrijven over de grenzen en kun je binnen of buiten Nederland stage lopen. Ook Inkoop- en supply chain management, Design & media, Salesskills en Strategische marketing zijn vakken die je tijdens deze opleiding volgt.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Havo-, vwo-, mbo4-, CBM-, CTM-, HMA- of SRH-diploma.
Toelating met elk profiel.
Voor wie het vak Management en Organisatie (M&O) niet in de vooropleiding heeft gehad, heeft Tio het keuzevak Introductie in bedrijfseconomie ontwikkeld. Om toegelaten te kunnen worden tot de opleiding, is men verplicht dit keuzevak te volgen. Zo kan je zonder M&O toch aan een hbo-opleiding bij Tio beginnen.

Opleidingsduur

3-4 jaar

Kosten

15.300 euro per jaar, 7.700 euro voor het 4e hbo jaar

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Hengelo

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Achter een sterk merk schuilt een sterke persoonlijkheid. Iemand die alles weet over consumentenbehoeften en daar handig op inspeelt. Zet jij de nieuwste vinding van Google of Douwe Egberts in de markt?

Door het stijgende aantal online verkopen, stijgt ook de behoefte aan mensen met verstand van online zaken doen. Nederland staat in de top 3 van meest succesvolle online markten van West-Europa met een totale online verkoop van € 10,5 miljard. Na de opleiding E-commerce Marketing Sales ben je in staat om in allerlei verschillende branches zowel online als offline verkopen een flinke boost te geven. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, internet marketeer, communicatie- adviseur of sales manager. Of start je liever je eigen online onderneming?

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
43DdA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren