Home » AVID Media Composer 110

Opleiding: AVID Media Composer 110

Bij: College of MultiMedia

 

College of MultiMedia

Egelenburg 150-152
1081 GK AMSTERDAM
 

Inhoud van de cursus

Lesoverzicht:
Audio Effecten
Visuele Effecten
Correctieve Effecten
Retiming
Kleur behandeling en correctie
Meervoudige Effecten
Multilayer Effecten
Keying en Mattes
3D Titel animatie met Marquee
Het gebruik van AVX derde partij Plug-Ins
Prestaties en Rendering

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Avid, media composer, video editing, sound effects, 3d titel animatie.

Duur van de cursus

2 dagen

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Ben je al een ervaren editor? Met Avid's gevorderden cursus leren professionals hun creativiteit te ontwikkelen en hun marktwaarde te verhogen. Leer je vaardigheden nog beter te gebruiken in film, documentaire, multi-camera en script-based editing en leer revolutionaire technieken om geanimeerde titels, geavanceerde effecten, kleurcorrecties en gespecialiseerde workflows te creren.

De tweedaagse cursus Media Composer 110 is voor video editors die de basis van editing met Media Composer begrijpen en klaar zijn om de volgende stap te nemen in het creren van effecten binnen Avid Media Composer 6, d non-liniaire film/video editing applicatie die het meeste binnen de televisie en film branche wordt gebruikt. Deze cursus zorgt voor een solide basis in de mogelijkheden van audio en video effecten in Media Composer. Samen met de MC 101 – Media Composer 6: Part 1 – Editing Essentials is dit de basis voor het Media Composer User Certificaat.

De cursus leidt je door de effecten interface, waarna je in praktijk opdrachten hands0n door zal gaan met audio aanpassingen en effecten, multilayered video compositing, tracking, stabilisatie, verschillinde retiming methodes en basis kleur aanpassing technieken. Deze cursus is essentieel in het beheersen van Avid Media Composer, d standaard in editing.

De training bestaat uit klassikale les gecombineerd met hands-on praktijk werk, met gelegenheid voor het experimenteren met voorbeeldmateriaal. De cursus Media Composer 110 is geschikt voor Macintosh en PC gebruikers.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
35795 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren