Home » Cinema 4D & After Effects Advanced Workflow

Opleiding: Cinema 4D & After Effects Advanced Workflow

Bij: College of MultiMedia

 

College of MultiMedia

Egelenburg 150-152
1081 GK AMSTERDAM
 

Inhoud van de cursus

Onderwerpen
Renderen vanuit Cinema 4D
Team rendering
Renderen op een render-farm
Multipass rendering
Multipass compositing in After Effects
3D data uitwisseling tussen Cinema 4D en After Effects
Cineware

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Kennis van Adobe After Effects en / of Cinema 4D

Duur van de cursus

1 dag

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Als Motion Graphics artist wil je cutting edge visuals maken binnen de gestelde deadlines. Met de cursus Cinema 4D & After Effects Advanced Workflow zorg je ervoor dat jij het maximale uit beide softwarepakketten haalt.

Deze eendaagse training is gericht op After Effects en Cinema 4D gebruikers. De hele cursus draait om de integratie van beide softwarepakketten in zowel rendering als 3D data.

Tijdens het eerste gedeelte behandelen we het traditionele renderen van Cinema 4D en het gebruik van Team Render en Render Farms voor grote opdrachten. We gaan in op het gebruik van bestandsformaten en het renderen van image sequensen en Quicktime. Het renderen in 4K (Open EXR), linear workflow en bit-diepte komen ook ruimschoots aan bod. Daarna tackelen we het onderwerp multipass. Een onderdeel dat je grotere controle geeft tijdens de postproductie in zowel Photoshop als After Effects. Hierbij maken we gebruik van maskers (object buffers) en speciale passes om in After Effects effecten toe te kennen zoals Depth of Field.

In het volgende gedeelte behandelen we de uitwisseling van 3D data tussen Cinema 4D en After Effects. Zo leer je “tracked” camera bewegingen maken in Cinema 4D vanuit After Effects. Vervolgens maken we een zeer complexe camera animatie in Cinema 4D voor gebruik in After Effects. Tevens leer je om een After Effects compositing file te maken om camera’s, lampen en solids uit te wisselen tussen beide softwarepakketten.

Het laatste deel leer je hoe de render-pipeline tussen After Effects en Cinema 4D kan worden verbeterd met behulp van Cineware. Je leert hoe een Cinema 4D scène in After Effects kan worden gecreëerd of al bestaande scènes kunnen worden geïmporteerd. Tot slot wordt er aandacht besteed aan de Cinema 4D layers, welke gebruikt kunnen worden voor het maskeren van bepaalde onderdelen in After Effects.

Voor meer info bezoek je: www.cmm.nl/cursussen/maxon/c4d-after-affects-adv-workflow.h…

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F01dE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren