Home » HBO Online Marketing

Opleiding: HBO Online Marketing

Bij: NCOI Opleidingen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

1090 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

U rondt de opleiding HBO Online Marketing af met een praktijkgerichte opdracht. Als deze met een voldoende wordt beoordeeld, dan ontvangt u het diploma 'HBO Online Marketing' van Hogeschool NCOI.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

In dit compacte programma HBO Online Marketing krijgt u state of the art inzicht in onlinemarketing. Na deze korte en uiterst actuele opleiding bent u volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en heeft u een compleet online marketingplan voor uw eigen organisatie. Het diploma kan u mogelijk vrijstelling opleveren in een volledige HBO Bachelor van Hogeschool NCOI.In deze opleiding worden de volgende thema's besproken:
  • Relatie online en offline marketing[li]Online marketing: strategie en toepassingen[li]Interactie met de doelgroep[li]Online adverteren en internetcampagnes[li]Zoeken en gevonden worden[li]Zoekmachinemarketing (SEO)[li]ZoekwoordstrategieŽn[li]E-mailcampagnes, sms- en RSS-marketing[li]Viral marketing[li]Affiliate marketing[li]Marketing en social media[li]Mobiele marketing[li]Webanalytics[li]Online marketingplan

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Df3aD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren