Home » COSO 2013

Opleiding: COSO 2013

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

COSO 2013 is een sterk governance model dat de verbinding legt tussen de strategische doelen, operationele doelen, verslaglegging en compliance. Tijdens de 2-daagse COSO 2013 training leert u hoe deze zaken binnen COSO met elkaar verbonden worden. De achtergrond, ontwikkeling en opbouw van COSO 2013 komen aan bod. Daarna wordt dieper ingegaan op de beheersomgeving. Vervolgens worden onderwerpen als risicobeoordeling en interne beheersing behandeld. Tevens wordt er vanuit praktisch oogpunt naar de implementatie en monitoring van COSO 2013 in uw organisatie gekeken. Na afloop van de training heeft u alle kennis in huis die nodig is om echt met COSO 2013 aan de slag te gaan.

COSO 2013 training – wat leert u?
In de 2-daagse COSO 2013 training leert u de concepten, principes en onderdelen van het COSO 2013 framework kennen. Alle theorie wordt geoefend tijdens praktische cases, die ontwikkeld zijn vanuit de praktijkervaring van de docenten. U leert de directe relaties kennen tussen:
de strategische, operationele, rapporterende en compliance doelstellingen van uw organisatie;
de verschillende componenten van controle; en
de activiteiten en eenheden waarvoor de interne controle benodigd is.

Opleidingsduur

2 dagen

Kosten

De kosten van de 2-daagse COSO 2013 training bedragen € 1.895,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. koffie, thee, lunches en documentatie.

Bijzonderheden

Voor het volgen van de COSO 2013 training ontvangt u 13 PE uren.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht en Brussel

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De COSO 2013 training is bedoeld voor (financiŽle) managers, specialisten en executives zoals controllers, compliance officers, internal en operational auditors, risk managers, IT auditors, audit managers en accountants die meer willen weten over een managementmodel voor interne controle, interne beheersing en risicomanagement.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
42AbB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren