Home » BTW in de praktijk

Opleiding: BTW in de praktijk

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

In deze 2-daagse BTW cursus worden de uiterst ingewikkelde BTW-materie en de meest recente BTW ontwikkelingen (actuele wet- en regelgeving, rechtspraak en ontwikkelingen in de praktijk) behandeld. Aan de hand van een groot aantal praktijkvoorbeelden en casusposities worden dié onderwerpen, die voor die praktijk van (groot) belang zijn, oplossingsgericht behandeld. Zowel de onderwerpen die als het ware de basis vormen van het huidige BTW stelsel als actuele specifieke BTW-problemen worden behandeld.

Veel voorkomende en kostbare BTW-fouten
De docenten dragen praktische oplossingen aan voor tal van BTW-problemen en adviseren u bovendien hoe te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Veel voorkomende en kostbare BTW-fouten worden ook behandeld. De cursus bevat een schat aan waardevolle en praktische adviezen! Na deze cursus kunt u met een gerust hart uw aangifte en rapportages indienen en een controle van de belastingdienst zorgeloos tegemoet zien.

Een complete cursus over BTW voor iedere ondernemer en zijn adviseur
Alle ondernemers, maar ook instellingen als gemeenten en non-profit organisaties hebben te maken met BTW. Deze zeer intensieve cursus is bedoeld voor alle professionals die in de praktijk met BTW te maken hebben. Wij denken dan aan BTW-specialisten, controllers, hoofden administratie, bedrijfsfiscalisten, bedrijfsjuristen, accountants en belastingadviseurs.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Aantal deelnemers
In deze tweedaagse interactieve en intensieve cursus overladen de docenten u niet met overbodige theorie, maar sluiten zij zoveel mogelijk aan bij de praktijk. U krijgt volop gelegenheid uw eigen praktijksituatie voor te leggen en antwoord te krijgen op uw vragen. Omdat deze BTW cursus bijzonder interactief is, wordt een maximum van 12 deelnemers gehanteerd.

Opleidingsduur

2 dagen

Kosten

De kosten van deze 2-daagse BTW training bedragen € 1.480,- (excl. BTW) per persoon, incl. koffie, thee, lunches en documentatie.

Bijzonderheden

PE-punten
Deze 2-daagse BTW cursus geeft u recht op 16 studiepunten van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Plaatsen / leslocaties

In de omgeving van Rotterdam

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze 2-daagse BTW cursus is bedoeld als praktische handleiding voor iedereen die – vanuit een administratieve of fiscale functie – in de dagelijkse praktijk met BTW te maken heeft en zijn of haar BTW kennis wil actualiseren

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
DeFf7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren