Home » Apple Certification Examen

Opleiding: Apple Certification Examen

Bij: College of MultiMedia

 

College of MultiMedia

Egelenburg 150-152
1081 GK AMSTERDAM
 

Duur van de cursus

1 avond

Bijzonderheden

Kosten
€ 125,- (CMM student)
€ 150,- (Geen CMM student)*
* voor niet CMM studenten is alleen level 1 certificering mogelijk.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Apple Certificering

College of MultiMedia is een door Apple geautoriseerd opleidingsinstituut. Wij verzorgen training in alle Pro Applicaties, de Express Applicaties en de IT Certifications van Apple. Bekijk de Apple Training Catalogus. voor uitgebreide informatie over Apple's complete trainingsprogramma.

Word een 'Apple Certified Pro'

Het officiŽle Apple Pro Trainingsprogramma geeft je een streepje voor in de banenmarkt van digitale mediaproductie. Of je nu een editor, componist, sound-designer of internetontwikkelaar bent, de professionele trainingen van Apple helpen je vakkundig je kennis en vaardigheden te verhogen.

Het Apple Pro Trainingsprogramma is de maatstaf voor het testen van de vaardigheden van een eindgebruiker die werkt met een Pro applicatie van Apple.

Wanneer je bij een officieel door Apple geautoriseerd opleidingsinstituut een training volgt en succesvol het online examen aflegt, ontvang je het Apple Certified Pro certificaat. Het certificaat krijg je bij een examenresultaat van 75%-80% of hoger (verschilt per certificering).

Naast het certificaat kun je kiezen voor een vermelding als ACP op de internationale website van Apple. Hiermee onderscheid je je van collega's, werkgevers en potentiŽle klanten als een professional in de specifieke Apple software.
Certificering

Elke maand kun je bij College of MultiMedia een certificeringsexamen afleggen voor een van de Pro Apps of de IT Certifications van Apple. Level 1 examens zijn gericht op de basisfuncties van het programma/onderwerp in kwestie. De level 2 examens gaan een stuk dieper in op de functionaliteiten van het programma/ onderwerp. Voor meer informatie kun je kijken op de training site van Apple.

Pro App certificering:

* Aperture
* Final Cut Pro X
* Logic
* Motion

* Pro Apps Apple Examen informatie (incl engelse prepguides)

IT Certificering:

* OS X Lion Support Essentials (IT)
* OS X Lion Server Essentials (IT)

* IT Apple Examen informatie (incl engelse prepguides)

Apple Certified Master Pro

Het is ook mogelijk je te certificeren voor de complete Logic Studio. Deze zogenaamde Master Certificering is een erkenning van jouw vaardigheden in alle applicaties uit de product suite. Omdat de 'workflow' een belangrijke plaats in Logic Studio inneemt, is de Master Certificering zo opgezet dat kandidaten de examens voor de afzonderlijke applicaties uit de suite moeten afleggen.

Apple Certifications

De exameneisen voor de Master Pro Certificering zijn als volgt:

Logic Studio Master Pro

* Logic Pro - Level 1
* Logic Pro - Level 2

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4024D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2017 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren