Home » Voedingsdeskundige

Opleiding: Voedingsdeskundige

Bij: Civas B.V.

Inhoud van de cursus

De opleiding Voedingsdeskundige voorziet u allereerst van alle benodigde basiskennis. U leert over alles over het spijsverteringsstelsel, voeding, voedingsleer, vitaminen, mineralen, supplementen, diŽten, reguliere en alternatieve voedingsinzichten, hygiŽne, voedselveiligheid en meer.

Vervolgens leert u uw kennis over voeding praktisch toepassen. U leest hoe u als Voedingsdeskundige een intakegesprek voert en een anamnese afneemt. U leert de problemen van uw cliŽnten helder in kaart te brengen en gerichte voedings- en leefstijladviezen te geven. U weet voedingsgerelateerde ziektebeelden op te sporen en de juiste behandelmethoden te kiezen.

De opleiding besteedt verder uitgebreid aandacht aan het starten van uw eigen praktijk als Voedingsdeskundige en de manier waarop u cliŽnten begeleidt bij veranderingstrajecten.

Deze complete voedingsopleiding bestaat uit 20 schriftelijke lessen en wordt afgesloten met een klassikaal eindexamen ter verkrijging van het BATC-erkende diploma Voedingsdeskundige.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen specifieke vooropleiding vereist

Duur van de cursus

10 maanden bij een gemiddeld studietempo

Kosten van de cursus

€540,00 ineens of 10 termijnen van €55,00
examengeld € 95,00

Bijzonderheden

Download nu een gratis proefles op onze website of vraag de studiegids aan.

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursus

Wilt u zich vestigen als zelfstandig Voedingsdeskundige? Of wilt u als zorgverlener of therapeut beschikken over professionele kennis van alles wat met voeding en voedingsleer te maken heeft? Dan is de erkende schriftelijke opleiding Voedingsdeskundige (HBO-niveau) van CIVAS uw keuze!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
11092 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren