Home » Basiskennis Calculaties (BKC)

Opleiding: Basiskennis Calculaties (BKC)

Bij: ROC Tilburg (Cursussen)

 

ROC Tilburg (Cursussen)

Postbus 1330
5004 BH TILBURG
 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze opleiding stellen wij weliswaar geen eisen aan uw vooropleiding maar algemene kennis op LBO-C, VMBO-kaderberoepsgericht of MAVO-niveau is wel gewenst.

Duur van de cursus

16 weken

Bijzonderheden

Zelfstudie
U dient er rekening mee te houden dat u naast de lesavond gemiddeld zo'n 5-7 uren per week kwijt bent aan thuisstudie. De lessen zijn zeer belangrijk en moeilijk te missen.

Examen
Deze cursus bereidt u voor op het examen dat door de Stichting. Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens wordt afgenomen.

Het BKC-examen wordt flexibel gedurende het jaar afgenomen. U bepaalt zelf wanneer u op examen gaat. De examens worden per computer afgenomen. Met specifieke vragen over het examen kunt u zich wenden tot het examenbureau van de Associatie, telefonisch te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

Tilburg

Algemene informatie over de cursus

Rekenen kunnen we allemaal. Maar calculeren ten behoeve van de boekhouding is een uitbreiding die niet iedereen op school heeft gehad. Het correct berekenen van rentes, kredietkosten, afschrijving, etc. is nodig om een boekhouding goed te kunnen verzorgen. Zeker cursisten die een BKB opleiding gaan volgen en die door willen studeren voor het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) adviseren wij dringend om te kiezen voor de combinatie van BKB en BKC.

Heeft u zowel BKB als BKC afgerond, dan ontvangt u het nieuwe diploma Financial Assistant van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Aansluitend kunt u verder studeren voor het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB). U kunt wel deelnemen aan de examens PDB zonder dat u BKB en BKC heeft afgerond.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3699E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren