Home » Basiskennis Boekhouden (BKB)

Opleiding: Basiskennis Boekhouden (BKB)

Bij: ROC Tilburg (Cursussen)

 

ROC Tilburg (Cursussen)

Postbus 1330
5004 BH TILBURG
 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze opleiding stellen wij weliswaar geen eisen aan uw vooropleiding maar algemene kennis op LBO-C, MAVO-niveau of VMBO-kaderberoepsgericht is wel gewenst.

Duur van de cursus

18 weken

Bijzonderheden

U dient er rekening mee te houden dat u per week, naast de lesavond, ongeveer 5-7 uur aan thuisstudie kwijt zult zijn. Daarnaast zult u gemiddeld 1,5 uur thuis moeten besteden aan computerboekhouden. De lessen zijn zeer belangrijk en moeilijk te missen.

Examen
Het BKB-examen wordt flexibel gedurende het jaar afgenomen. U bepaalt zelf wanneer u op examen gaat. De examens worden per computer afgenomen en daarvoor is enige computervaardigheid vereist. Als u daarover (nog) niet beschikt kunnen wij u daarbij helpen. Bel voor meer informatie hierover met het centraal infopunt [klik hier voor het telefoonnummer] .

Met specifieke vragen over het examen kunt u zich wenden tot het examenbureau van de Associatie, telefonisch te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

Tilburg

Algemene informatie over de cursus

Wilt u zelf in staat zijn een eenvoudige administratie van een handelsonderneming te voeren? Of wilt u een basis leggen voor verdere studie, bijvoorbeeld Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)? Dan is BKB de geschikte opleiding voor u.
U maakt kennis met de basis van de boekhouding zonder al te veel verdieping in handelskennis, handelsrekenen en recht. Diegenen die verder willen studeren voor PDB dienen ook deel te nemen aan de cursus Basiskennis Calculaties (BKC).

Heeft u zowel BKB als BKC afgerond, dan ontvangt u het nieuwe diploma Financial Assistant van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Aansluitend kunt u verder studeren voor het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB). U kunt wel deelnemen aan de examens PDB zonder dat u BKB en BKC heeft afgerond.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B5Ab6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren